El Parc Científic d'Alacant present en DES, esdeveniment líder en transformació digital, a través de les seues empreses Nouss, Lucentia i Adaptai

El Digital Business World Congress té com a objectiu resoldre, inspirar i apoderar per a accelerar la transformació digital.

Alacant, 18 de maig de 2021. Els dies 18,19 i 20 de maig, Ifema acull el DÓNES (Digital Enterprise Xou), un esdeveniment dirigit a afavorir la transformació digital empresarial, reunint tecnologies d'avantguarda i als millors líders per a oferir solucions de cara als desafiaments i a les necessitats dels visitants. És una potent plataforma B2B que genera oportunitats de negoci, potència la marca, enforteix el lideratge intel·lectual i les relacions comercials amb els stakeholders rellevants. Una zona expositiva amb empreses líders en tecnologia, amb un Congrés amb més de 300 experts que comparteixen les claus dels seus èxits relacionats amb la Transformació Digital en els seus negocis i milers de visitants, per a debatre sobre l'impacte digital en les empreses i la competitivitat empresarial.

DÓNES enllaça les empreses més innovadores i els proveïdors de solucions tech basades en la Intel·ligència Artificial, IoT, Cloud, Cybersecurity, AR/VR, Data Analytics, Mar&AdTech, 5G i solucions designades específicament per al Digital Màrqueting i la Indústria 4.0, amb Executius C-Level i responsables de les decisions de compra.

El Parc Científic d'Alacant, estarà representat en aquest congrés a través de tres de les seues empreses, Lucentia, Nouss i Adaptai, totes elles spin-offs de la Universitat d'Alacant.

Nouss Intelligence, explicarà com pot contribuir a la digitalització dels sectors presents en el Digital Enterprise Xou (DÓNES), com ara Indústria 4.0, Retail, Smart City i Mobilitat Urbana, Banca i Asseguradores, Economia Circular, Toursim and hospitality i Healthcare i Life Science. Nouss proporciona serveis d'alt valor afegit basats en l'aplicació de tècniques d'intel·ligència artificial, que resolen eficaçment complexos problemes d'amplis sectors del mercat.

Lucentia Lab té com a objectiu proporcionar un servei d'assessoria, desenvolupament, manteniment i formació en els projectes d'Intel·ligència de Negoci (Business Intelligence, BI) a les empreses desenvolupadores i adquisidoras d'aplicacions d'Intel·ligència de Negoci.

Lucentia Lab atresora més de 15 anys d'experiència sobre aplicacions d'intel·ligència de negoci desenvolupades pel Grup Lucentia i, està promoguda per acadèmics i professionals de reconegut prestigi en diferents àrees (economia, propietat intel·lectual, psicopedagogia, etc.).

Per part seua, Adaptai, és una EBT que se centra en l'aplicació d'intel·ligència artificial en el sector de la salut oferint diferents serveis i productes enfocats a millorar l'autonomia i la qualitat de vida d'aquelles persones que presenten algun grau de dependència.