Empreses del Parc Científic d'Alacant presenten solucions innovadores a socis d'UEPAL

 

El PCA organitza una jornada empresarial sobre digitalització i transformació tecnològica per a fer arribar solucions innovadores a empreses de la província d'Alacant

Alacant, 8 de juny de 2021. Dins de l'acord de col·laboració signat entre el Parc Científic de la Universitat d'Alacant i UEPAL, entre altres accions, es va arribar al compromís de fer arribar a les companyies del teixit productiu de la província d'Alacant, les solucions científic - tecnològiques innovadores que les empreses que conformen l'ecosistema del Parc Científic de la UA tenen posades ja en mercat i poden oferir per a avançar en processos de transformació digital i acceleració tecnològica de qualsevol empresa de la província, independentment del sector d'activitat de cadascuna d'elles.

Per a això, s'ha celebrat avui una trobada empresarial on diferents empreses del parc científic han posat en valor les seues solucions tecnològiques innovadores que puguen afavorir aqueixos processos de digitalització i transformació tecnològica. Les empreses que han participat són LynxView, Nouss Intelligence, Lucentia Lab, Adaptai i Cloud Llevant. A aquesta trobada empresarial han acudit una vintena de socis d'UEPAL.

En l'actualitat, el Parc Científic d'Alacant compta amb més de 30 empreses innovadores de diferents sectors (TU, biotecnologia, materials, etc.) amb solucions altament innovadores que poden resultar proveïdors molt interessants en processos d'innovació, transformació digital o acceleració tecnològica.

Des del PCA, estan desenvolupant en el seu web un banc de solucions posades en mercat que les seues empreses ofereixen al teixit productiu. El propòsit d'aquesta acció és fer arribar de la manera més aplicada possible els productes/serveis científics tecnològics que les diferents empreses del parc han desenvolupat i que poden oferir a empreses tradicionals alacantines per a afavorir els seus processos d'innovació.

Olga Francés, gerent del PCA, va manifestar %u201Cel compromís del PCA com a agent innovador que facilite l'accés de les companyies del nostre entorn als desenvolupaments capdavanters i innovadors que generen les empreses vinculades al nostre ecosistema%u201D

Pots veure el vídeo de la jornada empresarial ACÍ

Acció desenvolupat amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI)