El Parc Científic d'Alacant, membre del jurat dels premis Emprenedor XXI de CaixaBank

Alacant, 11 de juny de 2021. Olga Francés, gerent del Parc Científic de la Universitat d'Alacant, ha participat avui, al costat d'altres membres de l'ecosistema innovador, en el jurat dels premis organitzats per CaixaBank, Emprenedor XXI.

En concret, Francés ha format avui part del jurat que designarà al vencedor de la categoria %u201CLlavor XXI%u201D, enfocada a projectes per a la transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.

L'empresa que resulte guanyadora d'aquesta categoria, rebrà un premi de 15.000 %u20AC, a més d'accés a un programa d'acompanyament internacional, %u201CMoonshot Thinking%u201D organitzat per ESADE en col·laboració amb experts de Silicon Valley. També li donarà l'oportunitat de participar en l'Investors Day EmprendedorXXI i acompanyament mentoring especialitzat.

Aquests premis, a més, compta amb una altra categoria denominada %u201CPremi Reptes Emprenedor XXI%u201D. Aquesta es dirigeix a microempreses i PIMES, i en ella es distingirà a les propostes més innovadores i amb major potencial per a resoldre els reptes plantejats en la convocatòria. Els guardonats de totes dues categories obtindran, a més de visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, premis en metàl·lic i accions d'acompanyament internacionals.