Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Realizar búsqueda
Altres llocs
  Parc Científic d'Alacant

Desdejuni. SECRETS EMPRESARIALS. Oportunitats per a la innovació en la nova Llei

L'entrada en vigor a Espanya de la Llei de Secrets Empresarials, el 13 de març de 2019, representa una nova oportunitat per als titulars d'informació protegida, que adquireix ara una entitat pròpia més enllà de la mera informació confidencial. La nova norma estableix eines per a identificar quins coneixements i informació poden gaudir de la protecció mitjançant secret i quins protocols necessitem implementar per a identificar-ho i preservar-ho adequadament; ens permet protegir els resultats de la investigació o possibles nous projectes empresarials, fonamentals en el creixement d'un negoci i fixa els drets que assisteixen al seu titular en cas de revelacions i vulneracions.
El secret empresarial complementa així la protecció que atorguen les patents, cobrint el buit legal que dificultava la protecció del coneixement, aplicat als processos d'innovació de les empreses i entitats públiques, a Espanya i Europa.
Per això, el Parc Científic d'Alacant organitza aquesta jornada en col·laboració amb PONS, en la qual analitzarem els canvis que porta amb si la nova normativa de Secrets Empresarials. A més d'aclarir què pot considerar-se secret industrial i els mecanismes per a protegir-ho, oferirem les claus per a traure el màxim partit a aquesta fórmula de protecció des de les empreses.

Continguts de la sessió:

 


A continuació, tindrem reunions particulars amb les empreses vinculades al PCA interessades per a tractar els seus dubtes i consultes.

Logo UA
Universidad de Alicante Ap. Correos, 99
Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel. +34 965 90 93 10