Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Realizar búsqueda
Altres llocs
  Parc Científic d'Alacant

Q Pharma

http://www.qpharma.es

 

En els Laboratoris Q Pharma ens dediquem a la recerca, desenvolupament, elaboració i comercialització de productes farmacèutics, complements alimentosos i productes sanitaris.

Q Pharma és una empresa Farmaceútica de capital 100% espanyol, orientada al tractament dels problemes urológicos, especialment d'aquells que afecten a l'home.

Dins de la urologia, en Q Pharma estem especialitzats en patologies com el càncer de pròstata, la hiperplàsia benigna de pròstata, la infertilitat masculina o les infeccions urinàries

Les nostres oficines centrals estan situades a Alacant amb representació comercial en tot el territori nacional, situant les nostres instal·lacions logístiques a Madrid.

L'any 2005 iniciem la nostra activitat comercial a Argentina amb productes especialitzats en urologia i immunologia, convertint-nos d'aqueixa manera en el primer laboratori farmacèutic espanyol que treballava en el país austral amb instal·lacions pròpies i l'any 2006, es va ampliar la presència internacional a Portugal, sent actualment lideres en immunologia en tots dos països.

 

Logo UA
Universidad de Alicante Ap. Correos, 99
Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel. +34 965 90 93 10