Cloud Levante

Cloud Llevant són experts a desplegar per als seus clients plataformes Cloud, usant el núvol com a tecnologia clau en els seus desenvolupaments. En concret, realitzen el desplegament de projectes d'analítica de dades, IOT, IA, i cloud híbrida amb filosofies devops.

Realitzen desenvolupaments Cloud, és a dir, aplicacions a mesura multidispositivo amb l'última tecnologia i la millor metodologia de desenvolupament. En els seus desenvolupaments cloud donen importància a elements com el disseny, l'experiència d'usuari, les tecnologies emprades i el disseny de l'arquitectura. El seu servei desplegament de plataformes cloud al núvol ofereix els recursos necessaris en el moment adequat i permet alinear-los al cost. 

Un dels projectes estrela de Cloud Llevant es basa a oferir solucions d'integració  de dades corporatives i analítica de dades. Desenvolupen connectors per a obtenir les dades corporatives des de diferents fonts, s'integren i emmagatzemen a Lagos de Dades per a després fer tasques d'analítica i així obtenir la informació requerida. 

En Cloud Llevant desenvolupen panells de control a mesura amb Javascript/React. També ofereixen punts d'accés per a l'explotació de dades des de qualsevol eina com Tableau, PowerBi o QuickSight. Entre els clients de Cloud Llevant destaquen companyies de la grandària i prestigi de Bonnysa, Gios Eppo, Planeta Hort, la constructora TM o l'asseguradora Unió Alcoiana entre altres.

.

Cloudlevente

Cloud Llevant ofereix solucions innovadores basades en intel·ligència artificial, arquitectura de dades, big data, aprenentatge automàtic, desenvolupament en el núvol, entorn de recuperació davant desastres i còpia de seguretat.