Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Realizar búsqueda
Altres llocs
  Parc Científic d'Alacant

CÀNEM I FIBRES NATURALS

CÀNEM I FIBRES NATURALS S.L., és una empresa amb més de 5 anys d'activitat en el sector del cànem industrial. Cafina es troba establida en Callosa del Segura, comarca de la Vega Alta província d'Alacant.

Des de 2010 l'empresa Cafina porta observant una evolució del sector agroindustrial del cultiu de cànnabis sativa i igual del seu àmbit socioeconòmic. La importacia d'aquest cultiu en la nostra regió ens motiva cada dia a seguir apostant pel desenvolupament industrial i econòmic d'aquesta zona, al costat del potencial climàtic i cultural d'aquesta regió i la gran demanda i interès per aquest cultiu que està generant a nivell mundial, la qual ens impulsa a seguir amb futures inversions per a aconseguir els nostres objectius.

El cultiu del cànem en aquesta comarca és històric, va ser centre d'una potent indústria de fils, entenimentades i xarxes; durant tota l'Edat Mitjana fins al segle XX. Per açò aquest municipi es mostra especialment orgullós dels seus orígens com a capital del cànem.

Som una empresa espanyola posseïdora d'una autorització de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) per a conrear Cànnabis Sativa amb finalitats de recerca utilitzant per a açò llavors catalogades per a ús industrial, per a la producció de %u201CFlores i Fulles i l'extracció de les seues canabinoides%u201D.

El nostre principal objectiu és l'obtenció de flors riques en canabinoides per a ús farmacèutic, en aquests últim anys hem conreat en diferents parcel·les, sembrant varietats certificades amb un THC inferior al 0,2%. Obtenint una producció de matèria vegetal seca i processada, fibra i llavor de cànem.

Portem anys obtenint resultats òptims de producció i qualitat dels nostres productes, implantant els millors controls de qualitat en els cultius, portant un seguiment estricte i continu en tot el procés.

La nostra experiència i avanços en el sector, al costat de l'interès de la indústria farmacèutica, ens impulsen a invertir i desenvolupar nous projectes i a continuar amb les recerques, ja que creiem fermament en la fermesa d'un mercat que naix mogut i motivat pels avanços científics assolits en els últims anys i amb el respatler de la gran demanda actual, impossible de frenar.

Per a més informació contactar amb:

info@cafinalevante.con
www.cafinalevante.com

Logo UA
Universidad de Alicante Ap. Correos, 99
Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel. +34 965 90 93 10