Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Realizar búsqueda
Altres llocs
  Parc Científic d'Alacant

BIOITHAS

Bioithas és una empresa científic tecnològica que naix en clara connivència amb la Universitat orientant la seua activitat cap a una CRO (contract Research Organization) i una CÈRCOL (Academic Research Organization). El 100% de la plantilla de Bioithas són graduats o llicenciats en diverses especialitats relacionades amb la sanitat, biotecnologia, química o estadística. A més explica entre la seua plantilla amb doctors Universitaris i una clara implicació i vocació per la formació, per aquest motiu part important dels seus investigadors siguen doctorands %u2013 becaris que es troben desenvolupant part de la seua recerca dins del marc de col·laboració empresa-universitat.

L'activitat de Bioithas es resumeixen en els següents punts:

Engegada d'estudis clínics amb complements nutricionals, probióticos, prebióticos, simbiòtics, antibiòtics i hidrolitzats peptídics (tant whey proteins com hidrolitzats del col·làgen) cercant una indicació clínica per a reivindicar un %u201CClaim%u201D en patologies diverses que comparteixen totes elles una oxidació (envelliment) accelerat i/o causalitat de la microbiota en la malaltia.

Es realitzen tant per a la pròpia recerca de l'empresa com per a empreses externes, estudis pilot en pacients o estudis preclínicos en model animal murino, per a dirigir els resultats quant a dosatge i model d'actuació.

Una part important de la recerca en Bioithas se centra en el desenvolupament de mètodes de diagnòstic molecular amb estudi de DNA i de Microbiota, en alguns casos personalitzats segons resultats. Aquesta activitat investigadora va dirigida A: Nutrición-dietètica, Malaltia Inflamatoria intestinal, Reumatologia, Dermatologia-Estètica, Neurologia: patologia degenerativa i inflamatoria, Malalties infeccioses d'alta prevalença, Ginecologia / Andrologia.

Per a més informació contactar amb:

www.bioithas.es

yolanda.navarro@bioithas.es

 

 

 

 

 

 

Logo UA
Universidad de Alicante Ap. Correos, 99
Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel. +34 965 90 93 10