Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Realizar búsqueda
Altres llocs
  Parc Científic d'Alacant

Alien Technologies

ÀLIEN TECHNOLOGIES és una empresa de base tecnològica dedicada a la creació de dispositius i instruments analítics i de mesurament. Abastem principalment el sector del vi i de productes alcohòlics, però també altres sectors alimentaris i no alimentaris.
Els nostres dispositius perfeccionen el control de les instal·lacions (cellers de vi, fàbriques de cervesa%u2026etc.), donant una informació completa basada en intel·ligència artificial, big data i xarxes neuronals, que permet conèixer en temps real paràmetres químics i analítics com a PH, densitat, grau alcohòlic, sulfurós%u2026etc., així com el volum total de la instal·lació en totes les seues fases.
En definitiva, la nostra missió és ajudar als establiments (cellers de vi, fàbriques de cervesa%u2026etc.) a controlar la qualitat dels seus productes, estalviar costos, reduir el treball manual i escalar en els seus negocis de manera ràpida fomentant la %u201CIndústria 4.0%u201D.
Per tot això, des d'ÀLIEN TECHNOLOGIES volem dotar als nostres clients d'una eina integral mitjançant un programari informàtic i una aplicació movil de gestió que controle i monitore tota la informació obtinguda pels dispositius. A més, es crearà una pàgina web per a donar major visibilitat al projecte, generar connexió amb el client i transmetre els valors de l'empresa.

Logo UA
Universidad de Alicante Ap. Correos, 99
Sant Vicent del Raspeig - Alacant
Tel. +34 965 90 93 10